Je kunt betalen door op de betaalbutton te klikken op de tarievenpagina. We gebruiken Paypal om onze betalingen te ontvangen. Dit maakt het proces eenvoudig voor jou en verzekert je van een veilige manier van betalen. Paypal garandeert dat wij een betrouwbaar bedrijf zijn door met ons samen te werken.
Ons systeem trackt jouw verkeer continue. Wanneer ons systeem klikfraude herkent geeft dit het direct door aan Google en zal het IP-adres worden geblokkeerd.
Google kan klikfraude detecteren, maar doet er weinig aan om het direct te voorkomen. Google geeft in veel gevallen een deel van het teveel betaalde geld terug, maar doet dit pas vele dagen later en filtert er lang niet altijd alle klikfraude uit. Dit resulteert tevens in het niet tonen van je advertentie, wanneer je bijvoorbeeld boven je daglimiet zit.


Tevens gaat Google op dezelfde manier voor elke adverteerder om met klikfraude. Voor de ene adverteerder kan het heel normaal zijn om 10 klikken te ontvangen van hetzelfde IP-adres terwijl dit voor een andere adverteerder een garantie kan zijn voor klikfraude.

Clickcease zal jouw advertentie altijd online houden en je bent helemaal vrij om in te stellen hoevaak mensen binnen een bepaalde periode op jouw advertentie mogen klikken.

Clickcease biedt de mogelijkheid om een ONEINDIG aantal landingspagina's voor elk domein te voorzien van anti klikfraude software. Er is geen enkele limiet.
We gebruiken een unieke technologie om frauduleuze kliks te herkennen:

We gebruiken een zogenaamd "dubbel laags" systeem dat elke indringer zal uitsluiten. We gebruiken:

  • Een HTML code die verdachte activiteit zal herkennen op jouw website.
  • Een Adwords tracking template die we instellen rechtstreeks bij Google en ons informatie geeft over elke klik die uit jouw Google Campagne komt.

We leveren een zeer uitgebreid rapport met informatie over jouw site bezoekers, kliks op advertenties, zoekopdrachten en nog veel meer. Daarnaast geven we een volledig rapport met informatie over alle betaalde kliks op jouw advertenties. Wanneer je geld terug wilt vragen bij Google hoef je alleen dit rapport in te sturen en ze aangeven dat hier de IP-adressen instaan die zorgen voor klikfraude.
Mocht het sporadisch voorkomen dat je een keer meer verbruikt hebt dan in jouw gekozen pakket dan zullen we hier geen maatregelen voor treffen. Wanneer het echter maandelijks gebeurd zullen we contact opnemen om te kijken of we je een upgrade kunnen aanbieden. We zullen dit echter nooit zonder jouw toestemming laten plaatsvinden.
Er zijn geen verborgen kosten. De prijzen op onze website zijn de enige prijzen die je hoeft te betalen.
Ja, onze klikfraude technologie ondersteunt https browsing over beveiligde verbindingen.
Wanneeer je je eenmaal hebt aangemeld op een van onze pakketten zal je een e-mail ontvangen met alle informatie die je nodig hebt. Je zal binnen enkele minuten kunnen gaan starten.